Ingrediente:
trei oua
8 linguri zahar si 8 cu lapte
o cana cu faina
ulei 5 linguri
un pliculet de praf de copt
un varf de cutit cu sare
caise sau prune – aprox. jumatate de kg
Mod de preparare:
Prajitura cu Fructe – Amestecati intr-o cratita galbenusurile celor trei oua, cu cinci linguri de zahar, adaugati alternativ, faina (amestecata cu praful de copt stins cu putin otet) si laptele. Adaugati uleiul si albusurile batute spuma cu trei linguri de zahar. Turnati compozitia intr-o tava unsa si pudrata cu faina si asezati fructele spalate si curatate. Coaceti prajitura la foc potrivit, aprox. 45 de min.
trei oua
8 linguri zahar si 8 cu lapte
o cana cu faina
ulei 5 linguri
un pliculet de praf de copt
un varf de cutit cu sare
caise sau prune – aprox. jumatate de kg
Mod de preparare:
Prajitura cu Fructe – Amestecati intr-o cratita galbenusurile celor trei oua, cu cinci linguri de zahar, adaugati alternativ, faina (amestecata cu praful de copt stins cu putin otet) si laptele. Adaugati uleiul si albusurile batute spuma cu trei linguri de zahar. Turnati compozitia intr-o tava unsa si pudrata cu faina si asezati fructele spalate si curatate. Coaceti prajitura la foc potrivit, aprox. 45 de min.