Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
o ceasca si jumatate de faina,o ceasca de zahar,o jumatate de ceasca de cacao,o lingurita de bicarbonat de sodiu,o jumatate de lingurita de sare,1/3 ceasca de ulei,un pliculet de zahar vanilat,o lingurita de otet,o ceasca de apa,esenta de portocale
Mod de preparare:
1.Amesteci faina,zaharul,sarea,bicarbonatul de sodiu si cacaoa.
2.Adaugi apa,uleiul,otetul si omogenizezi,iar la sfarsit pui si esenta de portocale (merge si coaja rasa de portocala) si zaharul vanilat,mestecand bine.
3.Intr`o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina torni compozitia si o dai la cuptor timp de 40 min.
Prajitura o tai rece si o poti orna cu ciocolata si fructe.
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
o ceasca si jumatate de faina,o ceasca de zahar,o jumatate de ceasca de cacao,o lingurita de bicarbonat de sodiu,o jumatate de lingurita de sare,1/3 ceasca de ulei,un pliculet de zahar vanilat,o lingurita de otet,o ceasca de apa,esenta de portocale
Mod de preparare:
1.Amesteci faina,zaharul,sarea,bicarbonatul de sodiu si cacaoa.
2.Adaugi apa,uleiul,otetul si omogenizezi,iar la sfarsit pui si esenta de portocale (merge si coaja rasa de portocala) si zaharul vanilat,mestecand bine.
3.Intr`o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina torni compozitia si o dai la cuptor timp de 40 min.
Prajitura o tai rece si o poti orna cu ciocolata si fructe.