INGREDIENTE
Pentru blat
1 ceasca de sifon sau apa minerala
1 plic de praf de copt
un varf de cutit de sare
260 gr faina de prajituri
150 gr zahar tos
3 oua mari
75 gr unt de masa
1 lingurita esenta de migdale
Pentru glazura
400 ml lapte rece
1 pachet budinca de fistic
1 pachet frisca
MOD DE PREPARARE
Se bat bine ouale cu esenta de migdale si sarea.
Intr-un bol adanc se amesteca faina, zaharul, praful de copt.
Se adauga amestecul de oua si esenta.
Se pune amestecul intr-o tava speciala de pasca, unsa cu unt topit si tapetata apoi cu faina, la cuptor, circa 35-40 de minute.
Se amesteca apoi bine budinca preparata cu laptele rece cu frisca batuta si intarita, se taie prajitura pe mijloc, se pune crema intre straturile de blat iar apoi se orneaza cu restul de crema, la exterior.
Tips:
Se serveste rece, ornata cu bobite de mac sau mini fondante.
Pentru blat
1 ceasca de sifon sau apa minerala
1 plic de praf de copt
un varf de cutit de sare
260 gr faina de prajituri
150 gr zahar tos
3 oua mari
75 gr unt de masa
1 lingurita esenta de migdale
Pentru glazura
400 ml lapte rece
1 pachet budinca de fistic
1 pachet frisca
MOD DE PREPARARE
Se bat bine ouale cu esenta de migdale si sarea.
Intr-un bol adanc se amesteca faina, zaharul, praful de copt.
Se adauga amestecul de oua si esenta.
Se pune amestecul intr-o tava speciala de pasca, unsa cu unt topit si tapetata apoi cu faina, la cuptor, circa 35-40 de minute.
Se amesteca apoi bine budinca preparata cu laptele rece cu frisca batuta si intarita, se taie prajitura pe mijloc, se pune crema intre straturile de blat iar apoi se orneaza cu restul de crema, la exterior.
Tips:
Se serveste rece, ornata cu bobite de mac sau mini fondante.