INGREDIENTE
jumatate ceasca unt topit la temperatura camerei
jumatate ceasca zahar tos
1 lingura esenta de portocale
zeama de la 1 portocala
1 ou
1 lingurita si jumatate praf de copt
1 praf de sare
1 lingura esenta de vanilie
1 ceasca si un sfert faina alba
3 tablete ciocolata cu lapte
MOD DE PREPARARE
Se pune la incalzit untul amestecat cu zaharul, pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a incalzit se adauga zeama de portocala, esenta de portocala si oul.
Se amesteca bine faina, praful de copt si sarea, apoi se adauga in ploaie compozitiei de mai sus, omogenizand.
Se adauga esenta de vanilie si apoi cu ajutorul unei lingurite se formeaza din aluat mici bulgarasi care se pun la copt pe hartie de pergament, in cuptorul incins.
Dupa ce au devenit galben-aurii se scot si se orneaza cu ciocolata topita.
Tips:
Se servesc fie calde fie de la frigider.
jumatate ceasca unt topit la temperatura camerei
jumatate ceasca zahar tos
1 lingura esenta de portocale
zeama de la 1 portocala
1 ou
1 lingurita si jumatate praf de copt
1 praf de sare
1 lingura esenta de vanilie
1 ceasca si un sfert faina alba
3 tablete ciocolata cu lapte
MOD DE PREPARARE
Se pune la incalzit untul amestecat cu zaharul, pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a incalzit se adauga zeama de portocala, esenta de portocala si oul.
Se amesteca bine faina, praful de copt si sarea, apoi se adauga in ploaie compozitiei de mai sus, omogenizand.
Se adauga esenta de vanilie si apoi cu ajutorul unei lingurite se formeaza din aluat mici bulgarasi care se pun la copt pe hartie de pergament, in cuptorul incins.
Dupa ce au devenit galben-aurii se scot si se orneaza cu ciocolata topita.
Tips:
Se servesc fie calde fie de la frigider.