INGREDIENTE
4 albusuri
80 g zahar pudra
4 galbenusuri
1/4 lingurita esenta vanilie
100 g faina
1/2 lingurita praf cop
40 g ulei
100 g crema Nutella sau Finetti
zahar fin pentru decor
MOD DE PREPARARE
Se bat bine albusurile, se adauga apoi treptat zaharul pudra, galbenusurile unul cate unul,amestecandu-se inca 3 minute.
Se amesteca in faina praful de copt si se adauga in compozitie, se pune uleiul si se toarna intr-o tava de 25/35cm, apoi se coace 10 min. la 200C.
Se scoate foaia pe o folie de aluminiu pudrata cu zahar si se unge cu crema de ciocolata, apoi se ruleaza strans.
Se lasa 45 min rulata, la rece, in frigider, apoi se scoate din folia de aluminiu. Se feliaza si se serveste.
Tips :Se orneaza cu zahar.
4 albusuri
80 g zahar pudra
4 galbenusuri
1/4 lingurita esenta vanilie
100 g faina
1/2 lingurita praf cop
40 g ulei
100 g crema Nutella sau Finetti
zahar fin pentru decor
MOD DE PREPARARE
Se bat bine albusurile, se adauga apoi treptat zaharul pudra, galbenusurile unul cate unul,amestecandu-se inca 3 minute.
Se amesteca in faina praful de copt si se adauga in compozitie, se pune uleiul si se toarna intr-o tava de 25/35cm, apoi se coace 10 min. la 200C.
Se scoate foaia pe o folie de aluminiu pudrata cu zahar si se unge cu crema de ciocolata, apoi se ruleaza strans.
Se lasa 45 min rulata, la rece, in frigider, apoi se scoate din folia de aluminiu. Se feliaza si se serveste.
Tips :Se orneaza cu zahar.