INGREDIENTE
- 5 albusuri
- 275 g zahar tos
- zahar pudra pt decor
- 30 gr fulgi de migdale
- 150 ml frisca lichida
- 200 ml iaurt gras
- 250 gr cirese pietroase sau negre
MOD DE PREPARARE
- Se bat bine albusurile pana se intaresc, se adauga apoi treptat zaharul tos, ,amestecandu-se continuu sa nu se lase albusurile.
- Se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt in ea si spray pt gatit sau putin unt topit, apoi se coace 8 minute la foc iute pana devine aurie si inca 15 minute la foc mic.
- Se scoate compozitia coapta, se lasa 10 minute la racit, se intinde pe o suprafata plana,cu folie de plastic elastica, pe care s-au presarat inainte fulgi de migdale.
- Iaurtul se amesteca cu frisca si cu ciresele tocate, apoi compozitia se pune peste cea de albusuri si se ruleaza strans, dandu-se 1 ora la rece.
- 5 albusuri
- 275 g zahar tos
- zahar pudra pt decor
- 30 gr fulgi de migdale
- 150 ml frisca lichida
- 200 ml iaurt gras
- 250 gr cirese pietroase sau negre
MOD DE PREPARARE
- Se bat bine albusurile pana se intaresc, se adauga apoi treptat zaharul tos, ,amestecandu-se continuu sa nu se lase albusurile.
- Se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt in ea si spray pt gatit sau putin unt topit, apoi se coace 8 minute la foc iute pana devine aurie si inca 15 minute la foc mic.
- Se scoate compozitia coapta, se lasa 10 minute la racit, se intinde pe o suprafata plana,cu folie de plastic elastica, pe care s-au presarat inainte fulgi de migdale.
- Iaurtul se amesteca cu frisca si cu ciresele tocate, apoi compozitia se pune peste cea de albusuri si se ruleaza strans, dandu-se 1 ora la rece.