INGREDIENTE
2 cani de zahar
3 cani de faina de grau
4 cani de miez de portocala (maruntit in blender)
1 cana de nuci taiata marunt(sau cicolata)
1 lingura de bicarbonat de sodiu
1 lingura de esenta de vanilie
2 linguri de scortisoara
3 oua mari
6 linguri mari ulei
MOD DE PREPARARE
Se amesteca faina alba cu zaharul, miezul de portocala, nucile, uleiul, bicarbonatul, scortisoara, ouale, esenta de vanilie.
Se pune amestecul rezultat in forme de briose, se coace 15 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade (sau in forma de paine pentru 30-40 min) pana se rumeneste bine.
Tips:
Se decoreaza optional cu ciocolata topita sau zahar pudra vanilinat.
2 cani de zahar
3 cani de faina de grau
4 cani de miez de portocala (maruntit in blender)
1 cana de nuci taiata marunt(sau cicolata)
1 lingura de bicarbonat de sodiu
1 lingura de esenta de vanilie
2 linguri de scortisoara
3 oua mari
6 linguri mari ulei
MOD DE PREPARARE
Se amesteca faina alba cu zaharul, miezul de portocala, nucile, uleiul, bicarbonatul, scortisoara, ouale, esenta de vanilie.
Se pune amestecul rezultat in forme de briose, se coace 15 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade (sau in forma de paine pentru 30-40 min) pana se rumeneste bine.
Tips:
Se decoreaza optional cu ciocolata topita sau zahar pudra vanilinat.