INGREDIENTE
200 g faina
200 g branza de vaci
200 g margarina
2 oua
2 felii dovleac
jumatate cana zahar
scortisoara
putina ciocolata neagra
MOD DE PREPARARE
Se face un aluat din faina, branza, margarina, 1 ou si 1 galbenus si se lasa cateva ore la frigider;
Se da prin masina de tocat miezul de dovleac si se amesteca cu zahar pudra si scortisoara.
Se imparte aluatul in bucati mici care se pun intr-o tava speciala, pentru minitarte, din silicon, lasandu-se un gol in mujloc si se lasa la cuptor circa 15minute.
Se scoate tava, se pune umplutura, se niveleaza si se maid a la cuptor inca 15 minute.
Cat sunt fierbinti, se orneaza cu ciocolata neagra topita, sub forma de chip schimonosit, de Halloween.
Tips:
Se tine in frigider, la rece, pana in servire.
200 g faina
200 g branza de vaci
200 g margarina
2 oua
2 felii dovleac
jumatate cana zahar
scortisoara
putina ciocolata neagra
MOD DE PREPARARE
Se face un aluat din faina, branza, margarina, 1 ou si 1 galbenus si se lasa cateva ore la frigider;
Se da prin masina de tocat miezul de dovleac si se amesteca cu zahar pudra si scortisoara.
Se imparte aluatul in bucati mici care se pun intr-o tava speciala, pentru minitarte, din silicon, lasandu-se un gol in mujloc si se lasa la cuptor circa 15minute.
Se scoate tava, se pune umplutura, se niveleaza si se maid a la cuptor inca 15 minute.
Cat sunt fierbinti, se orneaza cu ciocolata neagra topita, sub forma de chip schimonosit, de Halloween.
Tips:
Se tine in frigider, la rece, pana in servire.