Ingrediente :
Zahar 150 g
Oua 3 g
Faina alba 350 g
lapte vaca 150 ml
Ulei 100 ml
Praf copt 1 buc
Suc lamaie 1 lingurite
Caise proaspete 500 g
Pasi de urmat :
1.Se scot samburii caiselor si se taie felii de maxim 2 cm.
2.Galbenusurile se bat spuma cu zaharul. Incorporam treptat uleiul, laptele si praful de copt stins in zeama de lamaie.
3.Adaugam treptat faina si la final albusurile batute spuma.
4.Intr-o tava mare de cuptor punem aluatul si asezam feliile de caise.
5.Punem la cuptor la foc mediu timp de 20-25 de minute. dupa ce s-a racit o taiem in tava si o scoatem pentru servire felii.
Sper sa va iasa...Inca nu am incercat dar o sa o pun pe mama sa imi faca.
Zahar 150 g
Oua 3 g
Faina alba 350 g
lapte vaca 150 ml
Ulei 100 ml
Praf copt 1 buc
Suc lamaie 1 lingurite
Caise proaspete 500 g
Pasi de urmat :
1.Se scot samburii caiselor si se taie felii de maxim 2 cm.
2.Galbenusurile se bat spuma cu zaharul. Incorporam treptat uleiul, laptele si praful de copt stins in zeama de lamaie.
3.Adaugam treptat faina si la final albusurile batute spuma.
4.Intr-o tava mare de cuptor punem aluatul si asezam feliile de caise.
5.Punem la cuptor la foc mediu timp de 20-25 de minute. dupa ce s-a racit o taiem in tava si o scoatem pentru servire felii.
Sper sa va iasa...Inca nu am incercat dar o sa o pun pe mama sa imi faca.