A venit si weekend-ul, deci ce faceti in zilele astea? Eu ori ies pe afara ori ma duc prin oras...
Conectare
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin
ADMINISTRATOR
Ce sa fac... eu cred ca o sa zac... am jucat fotbal saptamana asta cat pentru o viata Am o febra ... de nu mai pot
Maw
MODERATOR
Iti place football-ul :) Deci , propun si eu un lucru. Ce ziceti daca ati face toti cate un topic despre voi unde sa punem intrebari Ar fi amuzant , ca asa numai eu..e cam naspa. Sa puneti poze , video-uri , ca pana la urma orice categorie trebuie sa fie activa.
Simone.De.Beauvoir
Membru nou
sincera sa fiu, asteptam de mult sa vina weekend-ul asta. n-am stat sa analizez de ce (probabil asa am impresia)zilele cu scoala trec foarte incet, iar weekend-urile rapid. n-o sa va intreb pe voi asta, probabil va plictisesc cu teoriile mele. ah, nu pot sa uit acest fapt, Gorlan, nu te uit pana nu-mi arati scrierile tale.
Gorlan
Membru cu experienta
Aa deci tu erai :) Pai uite sa iti spun ce contine prima si a doua scriere a mea este doar un rezumat si vei vedea de ce nu le arat:
Incepe in anul 3717 cand in orasul Grim era un razboi civil, 4 oameni printre care se aflau (scuzati expresiile) o curva, un gay, un slabanog si o fata desteapta, acesti 4 oameni incearca sa opreasca razboiul civil din Grima dar razboiul ala se transforma intr-un razboi Global, Arganoth si Astaroth coboara din ceruri si incep sa seduca oamenii cu ajutorul printeselor Sucubus si Incubus, cei 4 oameni incearca sa scape de acest razboi global, doctrina religioasa incepea sa cada si toti oameni deveneau rai, numai tineau cont de familii de rude, se omorau intre ei, in partea a 2a fata cea desteapta (Emily) se imbolnaveste de o boala foarte grava numita chatal, gay-ul incearca sa gaseasca leacul dar slabonogul este atras de rau, deoarece Belial pune stapanire pe tot globul si acesta este mituit cu bani si fericire de catre Belial. Cam atat in primele 2 parti. (este doar rezumat si fictiune nu are un sfarsit deocamdata)
Mi-ai dat pofta de scris si o sa fac a 3-a parte si poate o sa reusesc sa o fac o carte, cand termin a 3a parte o voi posta in format .word si .pdf si o sa le arat aici.
Incepe in anul 3717 cand in orasul Grim era un razboi civil, 4 oameni printre care se aflau (scuzati expresiile) o curva, un gay, un slabanog si o fata desteapta, acesti 4 oameni incearca sa opreasca razboiul civil din Grima dar razboiul ala se transforma intr-un razboi Global, Arganoth si Astaroth coboara din ceruri si incep sa seduca oamenii cu ajutorul printeselor Sucubus si Incubus, cei 4 oameni incearca sa scape de acest razboi global, doctrina religioasa incepea sa cada si toti oameni deveneau rai, numai tineau cont de familii de rude, se omorau intre ei, in partea a 2a fata cea desteapta (Emily) se imbolnaveste de o boala foarte grava numita chatal, gay-ul incearca sa gaseasca leacul dar slabonogul este atras de rau, deoarece Belial pune stapanire pe tot globul si acesta este mituit cu bani si fericire de catre Belial. Cam atat in primele 2 parti. (este doar rezumat si fictiune nu are un sfarsit deocamdata)
Mi-ai dat pofta de scris si o sa fac a 3-a parte si poate o sa reusesc sa o fac o carte, cand termin a 3a parte o voi posta in format .word si .pdf si o sa le arat aici.
FastCode
Membru nou
Eu maine ar fi trebuit sa merg la scoala, dar saptamana asta imi bag ceva in ea, deci stay at home.
Voi?
Voi?
Gorlan
Membru cu experienta
Pai maine ma chinui sa termin partea a 3a din prorpia mea fictiune, deci renunt la iesiri in oras sau afara.
Admin
ADMINISTRATOR
Eah nu e greu e mai frumoasa, adica asa mi se pare mie Pana te obisnuiesti putin cu ea
Admin
ADMINISTRATOR
Da... :( Ce repede a trecut... dar posibil ca maine sa nu plec nicaier... ca deja ma simt cam rau :|
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum