4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Bill Gates: La 20 de ani, nu aveam niciodata weekend-uri libere sau concedii

Conectare

Mi-am uitat parola

Bill Gates: La 20 de ani, nu aveam niciodata weekend-uri libere sau concedii R0Y0A
Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X

Bill Gates: La 20 de ani, nu aveam niciodata weekend-uri libere sau concedii 555015_476819839039988_1523718949_n
Bill Gates: La 20 de ani, nu aveam niciodata weekend-uri libere sau concedii Befunk11

Admin

Admin
ADMINISTRATOR
Cine nu-l invidiaza pe Bill Gates? Este al doilea cel mai bogat om din lume, a reusit sa construiasca un imperiu si are o familie model. Insa toate acestea sunt rezultatul fanatismului sau iesit din comun.
Intr-un interviu spectaculos, Bill Gates vorbeste despre programul sau de lucru din tinerete, hobby-urile sale, dar si despre cati bani le va lasa copiilor sai.
Pana la 55 de ani, fondatorul Microsoft a reusit sa ajunga de multe ori pe coperta revistei Forbes. Impreuna cu Paul Allen, acesta a reusit sa transforme un start-up anonim infiintat in 1975 intr-un gigant tehnologic in valoare de 400 de miliarde de dolari.

Maw

Maw
MODERATOR
N-am auzit de el..bogat nene Nu

Admin

Admin
ADMINISTRATOR
El a creeat Sfantul calculator Nu)

Gorlan

Gorlan
Membru cu experienta
Membru cu experienta
Daca nu era Bill Gates numai erau calculatoare astazi:) Pacat ca sa retras de la microsoft!

Maw

Maw
MODERATOR
Mai bine , acu stiu ,nu aveam habar cine l-a inventat Nu Vorbesc serios!

Admin

Admin
ADMINISTRATOR
E bine ca ai aflat. Noroc cu stirile Nu

Roberţuţ

Membru fidel
Membru fidel
interesant Nu nu prea citesc eu dar:))

Admin

Admin
ADMINISTRATOR
De parca acolo scrie un roman Nu Cateva cunostinte de baza. Astea's si pentru cultura generala Nu Citeste !

Juvenille

Juvenille
Membru fidel
Membru fidel
Astept interviul sau din tinerete :P Sunt curios cati bani le dadea copiilor pentru scoala Nu

Continut sponsorizat

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017