sper ca n-am facut vreo prostie, dar cred ca topicul asta isi gaseste locul aici. deci, e marti. care-i viata voastra astazi? eu am fost foarte marcata de un avatar cu un fund de fata pe care l-am vazut la cineva pe forum, nu mai stiu exact, dar presupun ca la un baiat. e foarte bine's avataru'.
Conectare
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin
ADMINISTRATOR
Pai ce sa si faci... tv... forum... facebook... youtube si putin mess... si scoala asta care ne omoara
Maw
MODERATOR
Mda si eu trebuie sa invat :| Trebuie , dar de facut nu prea fac. Altceva...Am o intrebare pentru toti
---> Cate zile de nastere are un om de 42 de ani?
GORLAN NU ARE VOIE SA RASPUNDA FIINDCA IL STIE
---> Cate zile de nastere are un om de 42 de ani?
GORLAN NU ARE VOIE SA RASPUNDA FIINDCA IL STIE
Maw
MODERATOR
E corect desteptule
E corect , are o zi de nastere Tu te nasti de mai multe ori sau ce??
E corect , are o zi de nastere Tu te nasti de mai multe ori sau ce??
Kaioshin
Membru cu experienta
lool ce intrebare e logic ca 42 zile daca unu are 100 de ani are 100 de zile de aniversare si tot asa :P pai si ce sa facem decat scoala asta care ne omoara...
Maw
MODERATOR
Da , e bine ><
A..Rezolvati : Fratele unui economist a murit, dar omul care a murit nu avea niciun frate. Cum e posibil?
Economistul era ... (1 cuvant)
Gorlan nu are voie nici aici sa raspunda )
A..Rezolvati : Fratele unui economist a murit, dar omul care a murit nu avea niciun frate. Cum e posibil?
Economistul era ... (1 cuvant)
Gorlan nu are voie nici aici sa raspunda )
Simone.De.Beauvoir
Membru nou
recunosc asta. e logica aia de rah, hm... mai e cineva care face italiana/ e la un liceu italian pe-aici?
eu am "amigdalita acuta" si sunt scutita de scoala pe viatapana luni. si astept vinerea asta, pentru ca se da startul la R.O.D.E. (rise of dragonian era).
eu am "amigdalita acuta" si sunt scutita de scoala
Simone.De.Beauvoir
Membru nou
prezic ca n-o sa te lase. apropo, forumul asta a fost candva World of Metin? pentru ca aveam un prieten care si-a postat gfx-urile acolo, si trebuie neaparat sa-l caut si sa i le comentez.
Simone.De.Beauvoir
Membru nou
probabil imaginatia asta. :-? important e ca l-am gasit pe-ala de la mine din cartier. :>
Simone.De.Beauvoir
Membru nou
iesisem, si n-am raspuns. pai azi am stat numa' pe forumuri, am postat. >;d< plictiseala de acasa, dar totusi am viata buna, pentru ca mananc la greu. ; si amidalita asta , hm... acuta.
Mergi la pagina : 1, 2
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum