Care credeti ca este cel mai bun administrator?
Conectare
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Gorlan
Membru cu experienta
eu am votat pt lucy... isi face treaba foarte bine sper sa nu va suparati ceilalti...
adryan94
Membru mediu
Eu am votat pt. Laur , sper sa nu se supere nimeni pt. ca si ceilalti isi fac treaba foarte bine !
Gorlan
Membru cu experienta
Sunteti la egalitate tu si Lucy:> Deci inseamna ca amandoi va faceti treaba foarte bine
Didz are cele mai multe voturi:) Vad ca nici activ nu prea mai este...
Didz are cele mai multe voturi:) Vad ca nici activ nu prea mai este...
Maw
MODERATOR
Aici sunt de acord...de cand s-au facut schimbarile cu rank-urile , a cam abandonat forumul.
adryan94
Membru mediu
Pai inchidem topicul ? Caci scopul pt. care a fost deschis era sa vedem cel mai apreciat administrator , aum s-au vazut , inchidem topicul ?
Kaioshin
Membru cu experienta
ce faceti ma ma vorbiti de rau cand nu sunt eu on ? ) hai glumeam mi-am dat si eu un vot se pare ca nimeni nu ma voteaza:(( e n-am eu noroc la voturi
P.S si nu pot sta numai pe forum on 24/24 ca mai am si eu viata personala !!!
Robertut tu cand nu ai mai intrat o vreme sau Mihai? asa cum ei nu pot intotdeauna asa nici eu nu pot!Ca nu forumu imi da bani si mancare!!!
P.S si nu pot sta numai pe forum on 24/24 ca mai am si eu viata personala !!!
Robertut tu cand nu ai mai intrat o vreme sau Mihai? asa cum ei nu pot intotdeauna asa nici eu nu pot!Ca nu forumu imi da bani si mancare!!!
Maw
MODERATOR
Nea , toti avem viata personala. Si ce daca nu stai mereu pe forum. Este ok, s-a vazut rezultatul.
T.C Pentru evitare spam.
T.C Pentru evitare spam.
Subiecte similare
» Care este sensul vieţii???
» [Ghid]Item_proto care vede tot ce este nou
» Tanarul care timp de 15 ani a crezut ca este Iisus
» 15 drumuri pe care trebuie sa mergi IN VIATA ASTA! Pe PRIMUL loc este un drum din ROMANIA!
» Motivul pentru care citesti acest mesaj, este pentru ca doresc sa te informez despre cel mai important lucru din viata ta.
» [Ghid]Item_proto care vede tot ce este nou
» Tanarul care timp de 15 ani a crezut ca este Iisus
» 15 drumuri pe care trebuie sa mergi IN VIATA ASTA! Pe PRIMUL loc este un drum din ROMANIA!
» Motivul pentru care citesti acest mesaj, este pentru ca doresc sa te informez despre cel mai important lucru din viata ta.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum