INGREDIENTE
350g faina
50g zahar alb
250g unt de masa
2 galbenusuri
4 linguri de apa
150g gem de capsuni
50 g ciocolata alba rasa
100g nuci tocate
sare
MOD DE PREPARARE
Intr-un vas se pune faina, untul, zaharul si sarea, se amesteca bine pana devine o coca care se sfarama usor..
Se adauga cele doua galbenusuri de ou, amestecand bine.
Se formeaza o foaie care se intinde uniform, apoi se lasa la rece 1 ora.
Aluatul obtinut se taie cu ajutorul unei guri de pahar, in cercuri.
Se amesteca gemul de capsuni cu ciocolata rasa si cu nucile si se pune cate o lingurita din amestec pe fiecare cerc de aluat, apoi se pliaza pana ia forma de semiluna si se lipesc marginile.
Se coc fursecurile la cuptor maxim 20 de minute, apoi se servesc.
Tips:
Se servesc reci sau fierbinti, simple sau muiate in ciocolata topita..
350g faina
50g zahar alb
250g unt de masa
2 galbenusuri
4 linguri de apa
150g gem de capsuni
50 g ciocolata alba rasa
100g nuci tocate
sare
MOD DE PREPARARE
Intr-un vas se pune faina, untul, zaharul si sarea, se amesteca bine pana devine o coca care se sfarama usor..
Se adauga cele doua galbenusuri de ou, amestecand bine.
Se formeaza o foaie care se intinde uniform, apoi se lasa la rece 1 ora.
Aluatul obtinut se taie cu ajutorul unei guri de pahar, in cercuri.
Se amesteca gemul de capsuni cu ciocolata rasa si cu nucile si se pune cate o lingurita din amestec pe fiecare cerc de aluat, apoi se pliaza pana ia forma de semiluna si se lipesc marginile.
Se coc fursecurile la cuptor maxim 20 de minute, apoi se servesc.
Tips:
Se servesc reci sau fierbinti, simple sau muiate in ciocolata topita..