un kg de biscuiti simpli
doua linguri cu cacao
jumatate de kg de zahar
un pachet margarina
rahat jumatate de kg
miez de nuca
rom
Modul de preparare:
Sfaramati biscuitii, taiati samburii de nuca si rahatul in bucatele mici si subtiri si amestecati totul intr-un vas. Din zahar faceti un sirop legat ca pentru dulceata, peste care turnati cele doua linguri de cacao dizolvate in putina apa, untul si romul. Turnati aceasta compozitie peste amestecul de biscuiti, rahat si nuca amestecand pana cand biscuitii inghit tot siropul si se inmoaie.
Intindeti pe masa o bucata de folie de aprox 40 de cm. Dupa ce o tapetati cu cacao, puneti amestecul de-a lungul, pe mijloc. Rulati salamul si bagati-l la frigider pentru 24 de ore.
doua linguri cu cacao
jumatate de kg de zahar
un pachet margarina
rahat jumatate de kg
miez de nuca
rom
Modul de preparare:
Sfaramati biscuitii, taiati samburii de nuca si rahatul in bucatele mici si subtiri si amestecati totul intr-un vas. Din zahar faceti un sirop legat ca pentru dulceata, peste care turnati cele doua linguri de cacao dizolvate in putina apa, untul si romul. Turnati aceasta compozitie peste amestecul de biscuiti, rahat si nuca amestecand pana cand biscuitii inghit tot siropul si se inmoaie.
Intindeti pe masa o bucata de folie de aprox 40 de cm. Dupa ce o tapetati cu cacao, puneti amestecul de-a lungul, pe mijloc. Rulati salamul si bagati-l la frigider pentru 24 de ore.