4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Degradare Eduard

Conectare

Mi-am uitat parola

Degradare Eduard R0Y0A
Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X

Degradare Eduard 555015_476819839039988_1523718949_n
Degradare Eduard Befunk11

Aron

Aron
MODERATOR
Nume: Eduard
Functia Mea: Administrator
Functia Userului: Designer
Degradat la functia de: Membru
Motivul: Face creatii pe siteuri (odata sia pus o semnatura flashvortex.. credca toti stiu ce este acel site, iar acum are o semnatura facuta de alt site, designeri dupa cate stiu eu isi fac propriile creatii in photoshop sau in alte programe nu le fac pe siteuri de glitter )

AdrYaN

AdrYaN
Membru nou
Membru nou
Am votat DA...daca vreti si motivul vi-l spun dar este lung si clar

elico

Membru cunoscator
Membru cunoscator
Pai Eduard e acum la bunici, unde nu are PhotoShop-ul...
E Pastele Oameni Buni !
Garantez pentru el ca se v-a descurca, dar asteptati si voi sa treaca sarbatorile pentru a se intoarce acasa!
Rog, in acest caz, multa indulgenta !
Multumesc...

Eduard2

Eduard2
Membru nou
Membru nou
ce aveti cu mine manilor n-am voie sa postez de la flash vortex?????????? ⭕o
DACA AVETI PROBLEME CU MINE ATUNCI CONTACTATI MA SI COMIN x ESTE UN COPIL DE 12 ANI CE IL POATE CAPUL LA ANII AIA
IN FINE FACE-TI CE VRETI CA MI SE RUPE DACA NU SUNT BINE VENIT ATUNCI POATE CA MAI BINE SUNT INE PLECAT CRED EU
IN FINE ALTADATA NU MAI MA VORBITI SI DATI-MI PM CU PROBLEMELE VOASTRE.
Apropo Cosmin X nici tu nu ai facut video-ul ala ci poate l-ai cerut pe unu sa ti-l faca dar nu zic nimic lasa

cer inchiderea topicului si daca nu vreti si sa continuati topicul pentru posturi atunci putetzi sa ma degradati .... :rT.C: Nu

elico

Membru cunoscator
Membru cunoscator
Macar eu si Eduard am muncit pentru roangurile noastre!!
Dar voi? Cosmin si Adrian?
Voi a-ti dat acolo 10 euro lui Mihai si gata!
Pac adminu. Nici nu sunteti in top postatori si aveti Administrator!
Rusine!!

Aron

Aron
MODERATOR
Si Adrian este un bun designer parerea mea si de accea a primit admin
Eu am primit admin fiindca Mihai lipseste cateva ziel si a zis sa am eu grija de forum ... a zis pe mes.. lasa ca va las voua functiile ca vadca sunteti invidiosi... daca vrei sa sti eduard eu am mai lucrat in forumuri nu acum invat ca tine (stiu ca nu este mare lucru sa sti chestiile astea banale)
Eu am fost multumit cu moderator nu am vrut admin asa mult doar ca repet : Mihai a spus sa am grija cateva zile de forum pana revine

Degradare Eduard 866383 Ati muncit ? macar eu am moderat ... recunosc am dat warn si am facut mesaje dar voi ce ati facut ? ati zis imi place , numi place , pro , contra . Si daca AR FI FOST (NU ESTE) facut de cineva macar miam dat interesul sa fac ceva cat de cat frumos

Pun pariu ca toti ati raspunde pro la excluderea mea doar fiindca va e ciuda ca aplic regulamentul , nu sunteti obisnuiti sa aveti pe cineva care strange de regulament.. santeti obisnuiti liberi ca pasarea .. doar de ciuda ca uni au fost si exlusi din vina mea ati pune toti pro .. eu imi fac doar meseria si nu imi e mila sa dau warn ca nu dau in cap la nimeni... ar trebui sa ma gandesc jumate de ora cand dau warn daca scrie alb pe negru ca nu e bine ce a facut ?
Daca a fi moderator inseamna a te gandi daca sa dai warn sau nu daca a incalcat un regulament acel om nu este un moderator

Eduard a muncit foarte mult pentru rankul lui sa inteleg ? daca vreti si eu imi fac un cont nou fac creatii de pe un site de glitter si imi dati designer ok ? iar daca se face o cerere anume osa faca un glitter un flacari foarte frumos..
Mia spus eduard : dece esti admin ca nu te pricepi la design , si Mihai e admin si se pricepe .. va rog sa intelegeti eu sunt moderator ati inteles ?

CITATE OFICIALE DIN MESAJELE LUI EDUARD :
REPET , ACESTEA SUNT CITATE DIN MESAJELE LUI EDUARD SPER SA NU INTELEGETI ALTCEVA!!!

man in vacanta nu folosesc ci doar acasa
de ci nu te mai lega de mine **** de 12 ani
Imi place comportamentul unui membru din staff...

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] uitativa si pe aici ce mesaje de designer.. imi place , imi place , mai super , si mai super

si eu am mesaje de acest gen dar macar nu sunt toate, eu am si mesaje in care moderez cea ce dovedeste ca macar moderator merit

Respect AdrYaN pentru acest tutorial
Observ ca il respecti pe Adryan indiferent ca e tutorial sau nu ,il respecti gen : uaa dece a luat adryan rank mare ?

Mihai e cel mai mare si cel mai cinstit de pe acest forum .. asteptam parerea lui indiferent cand vine fiindca acest subiect devine foarte agitat

Degradare Eduard 4607
Userul Eduard a fost degradat si banat pentru jicnirea staffului

elico

Membru cunoscator
Membru cunoscator
Am redeschis pentru a continua !
Adrian ?? Un bun designer?? Da pe sfantz!!
A dat 10 euro si a luat Administratorul...Nu mi se pare corect!
Si... Apropo... Cum nu va convine ceva, pac Ban !!
Eu am muncit, m-am rugat de Mihai sa ma primeasca si am incercat sa ajut !
Dar voi v-ati folosit de bani pentru a dobandi o functie asa mare !
Daca as avea acu 1.000 de euro, pun pariu ca as putea deveni Administratorul general!Dar nu sunt asa prost incat sa ma folosesc de ochiu' dracului...

Aron

Aron
MODERATOR
Degradare Eduard 417730 Degradare Eduard 4607 NU MAI CONTINUAM NIMIC USERUL A FOST BANAT ,SPEEDER DACA AI CHEF DE CEARTA INCEARCA IN VIATA REALA NU AICI TE ROG FRUMOS

Continut sponsorizat

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017